VITASTIQ

Pajisja e parë dhe më e shpejt për matjen e 26 vitaminave dhe mineraleve në Kosovë

iphone

Çka është

Lapsi vitastiq komunikon me aplikacionin e tij për të prezentuar gjendjen e vitaminave dhe mineraleve në trupin tuaj.

Vitastiq lexon 26 vitaminat/mineralet esenciale dhe nivelin e tyre për të ofruar rekomandime se cka duhet të konsumoni për të normalizuar nivelin e tyre. Në bazë të studimeve laboratorike, kjo pajisje del të jetë e sakt mbi 70%.

Përparsit e përdorimit

Duke përdorur lapsin e Vitastiq, ju mund të keni nën kontroll shëndetin tuaj.

iphone-ipad

Leht e përdorshme

Mjafton të instaloni aplikacionin falas në telefonin tuaj të menqur dhe të mbani lapsin në dorë për 2 minuta.

Saktësi e lart

Me mbi 70% saktësi, jeni të sigurt se rezultatet e Vitastiqut mund të ju orientojn në drejtimin e duhur.

Rekomandimet

Pasi të bëni testin, mund të shihni rekomandimet nga aplikacioni për vitaminat/mineralet që keni.

Kudo dhe kurdo

Vitastiqun tuaj mund ta leni në makinë, qantë apo edhe në xhep. I vogël dhe i leht ta mbani me vete.

Klientët për VitastiqNxito, sasia e limituar !!

Vitastiqun tuaj e sjellim kudo që jeni në Prishtinë brenda 24 orëve (48 orë në qytete tjera).