Na ndjekni në facebook

Na ndjekni në instagram

045600222

person

Nese vetem keni llogari ju lutem kycuni. Ose kycuni permes rrjeteve sociale.

Kyçu

Nese jeni perdorues i ri ju lutem regjistrohuni

Regjistrohuni

Bisedo në chat

Dr. Ardita për cdo këshillë rreth suplementeve
045600222
045600222

© 2017 Pa recept.com. All rights reserved

Studimi tregon se ky mineral lufton më mirë depresionin se barnat

May 19, 2018

Një studim i ri shumë i rëndësishëm i kryer në Larnell College of Medicine në Universitetin e Vermontit që u publikua në PLoS ONE, ka zbuluar se konsumimi i vetëm 248 mg të magneziumit në ditë sjell tek largimi i pabesueshëm i simptomave të depresionit në pjesmarrësit e studimit.

“Rezultatet e reja të këtij hulumtimi klinik tregojnë se magneziumi është efektiv në adresimin e simptomave dhë është më i sigurtë për përdorim si dhe më i përballueshëm ekonomikisht se sa barnat e përshkruara nga mjeku,” deklaron Science Daily, duke i konfirmuar të dhënat që ka publikuar Natural Neës një dekadë më parë. Në ditët e sotme, thuajse të gjitha burimet informative mjekësore konfirmojnë se magneziumi është trajtim i sigurtë, efikas dhe i përballueshëm i depresionit.

Për më tepër, benefitet shëndetësore të fuqishme të magneziumit parandalojnë shfaqjen e mungesave të mineraleve dhe sëmundjeve kronike në shumë mënyra përgjatë trupit, duke sjellur benefite të mëdha për sistemin kardiovaskular, trurin, veshkët dhe shumë organe tjera.


Shpërndaje në rrjete sociale


Suplemente relative me artikullin

Artikuj tjerë